ПРОМОЦИЯ ВИПУСК’ 2017

Печат
На 09.12.2017г. в спортна зала „Младост” на внушителна тържествена церемония 881 абсолвенти от Университет „Проф. д-р Асен Златаров” получиха своите дипломи. Завършилите студенти са от ОКС „бакалавър”, ОКС „магистър” и ОКС „професионален бакалавър” и от 17 професионални направления на 37 акредитирани специалности от следните основни звена на Университета:
- Факултет по технически науки - ОКС „бакалавър” - 100 абсолвенти, ОКС „магистър” – 72
- Факултет по обществени науки - ОКС „бакалавър” – 263, ОКС „магистър” – 196
- Факултет природни науки - ОКС „бакалавър” – 28, ОКС „магистър” – 10
- Факултет по обществено здраве и здравни грижи - ОКС „бакалавър” – 26, ОКС „магистър” – 16.
В ОКС „професионален бакалавър”:
Колеж по туризъм – 101, Технически колеж - 32, Медицински колеж – 37.
Поздравителни адреси поднесоха зам.-областният управител проф. д-р Севдалина Турманова, г- жа Йорданка Ананиева - зам.-кмет по култура и образование на община Бургас.
В своето слово доц. д-р инж. Магдалена Миткова – ректор на Университета пожела на абсолвентите: «Скъпи студенти,...от свое име и от името на Вашите преподаватели от сърце Ви пожелавам: Чупете клишетата! Проправяйте пътища! Градете мостове! Откривайте неоткритото! Пишете достойна професионална и житейска история – с дързостта на младостта и с мъдростта, характерна за образования и подготвен човек! Преследвайте мечтите си с достойнство и непримиримост към посредствеността и компромиса! Бъдете успешни и достойни хора!”.

 

Copyright Университет "Професор Д-р Асен Златаров" 2011 г.
π
.
Copyright University "Prof. Dr. Assen Zlatarov" 2011