www.btu.bg-Publications
Гл. ас. Диана Тодорова Инджелиева
NoТипГодинаОписаниеSCOPUSAIDImpact factorSJRWeb Sciences
1
статия
2017    Indzhelieva D. 2017. Research of the effects of enzyme preparation with collagenase activity on the protein fraction of cooked structural short shelf-life sausages. Problems of Modern Science and Education, № 4 (86), p. 23-27 DOI: 10.20861/2304-2338-2017-86, Импакт-фактор РИНЦ: 2,13No-2252.130-No
2
доклад
2016    Инджелиева, Диана, Д. Градинарска, П. Чорбаджиев. 2016. Изследване влиянието на бактериален ензимен препарат с колагеназна активност върху белтъчната фракция на варени малотрайни колбаси. - Сборник с доклади от научна конференция с международно участие на Русенски университет „Ангел Кънчев”- филиал Разград, 04 -05.11.2016 г., т. 55, серия 10.2, с. 8 – 12No---No
3
статия
2016    Indzhelieva Diana . 2016. Study of the technological capabilities for usage of beet products in the production of boiled sausages. Chemical Senses, Issue 9 (2), Vol. 41. “Oxford University Press” p. 922-928. 5-Yr impact factor: 2.886, ISSN: 0379-864X No-2252.886-No
4
статия
2016    Indzhelieva, Diana. 2016. Effects of different starter cultures on the sensory characteristics of raw-dried meat product - Strandzhansko djado. - Annual of Assen Zlatarov University, Burgas, v. XLV – l, p. 73-76.No---No
5
доклад
2015    Инджелиева, Диана. 2015. Влияние на стартерна култура от млечнокисели бактерии и бифидобактерии върху аминокиселинния състав и остатъчното съдържание на нитрити във варено-пушени колбаси. Сборник с доклади от научна конференция с международно участие на Русенски университет „Ангел Кънчев”- филиал Разград, 16-17.10.2015 г., т. 54, серия 10.2, с. 178-183.No---No
6
статия
2015    Indzhelieva Dijana, Valkova-Jorgova Katja, Kuzelov Aco, Andronikov Darko. 2015. The impact of starter culture on the pH and the content of lactic and volatile fatty acids in boiled-smoked sausages. Tehnologija mesa, vol. 56, 1, р.34-41. Belgrade, 24.07. 2015No-225--No
7
доклад
2014    Indzhelieva, D. A. Kuzelov, N.Taškov, D. Saneva, D. Metodievski. 2014. Ispitvanje potencijalnoc probiotica – Lactobacillus plantarum soj L6 izolovanog iz „Karlovske kobasice”, XIX Savetovanje o Biotehnologiji sa medunaridnim učešćem, 07. – 08. Mart 2014. Vol 19. (21), p. 319-324. University of Kraguevac Faculty of Agronomy Cacac.No---No